Nr. 10: De allereerste coaches & therapeuten praat

juli 7, 2022

Dit keer een nieuwe rubriek in mijn podcastserie! John Musterd en ikzelf hebben het plan opgevat om maandelijks een podcast te maken, waarin we samen in gesprek gaan over allerhande zaken die een coach of therapeut kan bezighouden. John is coach, eigenaar van de Therapeutenwinkel, trainer en auteur van verschillende boeken en zit dus midden in de wereld van de coaches en therapeuten en ikzelf werk ook de hele dag met deze doelgroep. We hebben samen dan ook genoeg stof om over te praten.

Dit keer gaat het over: Your playing small does not serve the world.

Aan het eind heb ik het over de workshop 'Hoe kom ik aan mijn eerste 10 betalende klanten?'. Alle informatie vind je hier: https://sylviabouwer.nl/eerste-10-klanten/

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}