Blijf jij stilletjes en geduldig afwachten?

door Sylvia Bouwer  - januari 15, 2017

Blijf jij stilletjes en geduldig afwachten?

 

Veel vrouwen, spelen de tweede viool als het gaat om carrière maken of een eigen business opbouwen. Een vrouw is over het algemeen toch meer verzorgend en dienstbaarder van aard dan de doorsnee man. Dat kan in sommige gevallen betekenen dat deze vrouwen altijd maar eerst hun man en kinderen op de eerste plaats zetten en pas daarna komen ze zelf een keer aan de beurt. Als ze al aan de beurt komen… Mijn tijd komt nog wel, wordt er gedacht. Dus blijven ze stilletjes en geduldig wachten. Wachten tot de kinderen groot zijn… Begrijp me goed, als deze vrouwen daar gelukkig van worden, dan moeten ze dat ook zeker zo doen.

 

We zijn hier op aarde gekomen met een reden en meestal is dat niet om maar stilletjes en geduldig te gaan zitten afwachten. We zijn hier om te genieten van het leven, ervaringen op te doen en om op onze eigen unieke wijze een bijdrage te leveren aan de wereld.

 

We zijn hier om onszelf te helpen om de beste versie van onszelf te worden en onze talenten en kwaliteiten met de wereld de delen. Zo kunnen we van grote hulp zijn voor anderen. We zullen dan gaan stralen en we zullen ons dankbaar voelen, omdat we weten dat we door alleen maar onszelf te zijn, we een steentje bijdragen en zo de wereld een beetje mooier maken.

 

Zelfliefde

Voor jezelf opkomen en werk maken van je passie en talenten is echt een daad van zelfliefde. Zelfliefde is de start om van andere mensen te houden en dus DE manier om de wereld mooier te maken en te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen zijn missie leeft, de aarde een veel aangenamere plek wordt om te zijn.

 

Kortom, als jij niet jouw missie en je talenten kent, hoe kan je dit dan met de wereld gaan delen? En als je niks met de wereld kan delen, hoe ga je dan anderen helpen? En als je anderen niet kunt helpen…?!?

 

Ontdek met welke reden jij hier bent gekomen. Wat is de bedoeling van die unieke talenten die je in je rugzak mee gekregen hebt?

 

Het is NU tijd om jouw licht te laten stralen… Zo schitterend mogelijk.

 

Als jij er klaar voor bent om jouw eigen unieke zelf te zijn, bereid bent om je missie te ontdekken, je eigen talenten en kwaliteiten te leren kennen en deze te gelde wilt maken, dan heb ik voor jou de cursus die je zoekt!

 

Zaterdag 28 januari start de eerste 3-DAAGSE ‘Maak Werk van je Bezieling’. Na het succes van de online versie, komt er nu dus ook een offline versie. Omdat het de eerste keer is zal deze eerste 3-daagse nog voor een speciale pilot-prijs zijn.

 

>>Lees hier alle informatie van de 3-daagse Maak Werk van je Bezieling<<<

 

De cursus zal op 3 zaterdagen gehouden worden in een kleine groep van maximaal 6 vrouwen. Ik weet uit eigen ervaring dat het volgen van deze cursus in een groep ontzettend inspirerend en ondersteunend is. De grote Bezielingssessie die deel uitmaakt van deze cursus wordt echter wel in een separaat uitgebreid 1 op 1 consult gegeven.

 

Lijkt het jou ook gaaf om geld te verdienen door alleen maar jezelf te zijn? Geef je dan nu snel op!

 

>>Lees hier alle informatie van de 3-daagse Maak Werk van je Bezieling<<<

 

Ik ben heel benieuwd hoe jij jouw talenten deelt met de wereld. Laat je me het hieronder in een reactie weten?

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie ‘Van bezieling naar business’.”

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Je mag alles worden, behalve ongelukkig

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je