Behoor jij tot deze 95%?

door Sylvia Bouwer  - november 26, 2021

Wat is jouw droom?
Jij helpt klanten om hun droomleven te leven. Vrij van klachten, blokkades en problemen.

Droom jij zelf ook?

Droom jij ervan om jouw baan snel los te kunnen laten? Maar schuif je die datum steeds weer in de tijd vooruit, omdat je inkomsten uit je praktijk nog niet je salaris kunnen vervangen?

Droom je ervan om je omzet te laten groeien, zodat jij jouw gezin eens heerlijk kunt trakteren op een weekje Ibiza? Maar heb je geen idee wanneer dat moment ooit zal aanbreken?

Droom jij ervan om honderden klanten te helpen? Maar zie je in jouw agenda nog veel te veel lege plekken?

Droom jij ervan om van je winst eindelijk eens die gave crossfiets te kopen die al zo lang op je verlanglijstje staat? Maar voorlopig is van echte winst nog geen sprake…

Droom jij ervan om met een team te werken dat jou ondersteunt op het gebied van social media, website en alle technische rompslomp die bij het ondernemen komt kijken? Zodat je zelf meer tijd hebt voor je gezin, familie en vrienden?

Ik ben ervan overtuigd dat je die dromen niet voor niks hebt. Het universum wil niks liever dan dat die dromen waargemaakt worden. Een droom is magisch. Een groot verlangen dat ernaar snakt om realiteit te worden.

Waarom ben je die droom nog niet aan het waarmaken?

Wat houdt je tegen?

Elke droom wordt een doel als je er een deadline aan koppelt. DÉ manier om je dromen binnen handbereik te krijgen.

Een doel helpt je om je dromen te verwezenlijken
Een doel zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Het zorgt voor focus en gebundelde energie. Als je een doel hebt dan zal het hele universum samenspannen om jou te helpen om je doel te behalen, zodat jij jouw droom kunt leven.

Mits……

Jij in actie komt!

En dat zullen waarschijnlijk andere acties moeten zijn dan die je tot nu toe hebt gedaan. Want anders had je jouw droom al lang geleefd.

Doe je niet de juiste acties dan blijf je behoren tot die 95% van de ondernemers die hun dromen nooit waarmaken. Dan blijven het dromen die altijd in de toekomst blijven liggen.

Of wil je bij die 5% horen die wel hun doelen bereiken en hun dromen waarmaken? Die ondernemers die aan het einde van de dag een voldaan en tevreden gevoel hebben en met recht trots zijn op de stappen die ze weer gezet hebben.

Je hebt altijd een keuze

Of je kiest voor je droom,
of je kiest voor… 
ja waarvoor eigenlijk? Voor je excuses? Je angst? Andere prioriteiten?

Maar even onder ons, hoe lang wil je nog wachten om in actie te komen? 
Of laat ik liever zeggen: Hoe lang kun jij je het nog veroorloven om NIET in actie te komen? Want al die tijd dat je niet in actie komt loop je wel omzet mis. Om het nog maar niet te hebben over al die klanten - die al op jou zitten te wachten - en die nu niet geholpen worden.

Heb je mijn hulp nodig om je even een steuntje in de rug te geven in deze beweging naar jouw droom? Gratis natuurlijk! Vraag dan hieronder een gratis Doorbraaksessie aan. 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Het grootste gevaar van succes

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je