Als een gefrustreerde kip liep ik rond

door Sylvia Bouwer  - juli 27, 2022

Jarenlang heb ik geknokt om mijn praktijk rendabel te maken

Het lukte mij niet om voldoende klanten te krijgen, zodat ik genoeg geld zou verdienen om mijn dromen waar te maken. Nachtenlang lag ik wakker en piekerde me suf om de ontbrekende sleutel te vinden. Daardoor was ik overdag niet te pruimen voor mijn gezinsleden.

Ik ging dagen, weken en zelfs maanden alles over marketing uitzoeken op het internet. Als ik iets gevonden had wat heel succesvol was voor een ander bleef het na invoering in mijn eigen praktijk angstvallig stil en gebeurde er helemaal niks. Geen klant die ik er extra door kreeg. Waarom werkte dit wel voor die ander en niet voor mij?

Van lieverlee was ik dan ook geneigd om mijn dromen zowel zakelijk als privé maar aan de kant te schuiven.

Als een gefrustreerde kip liep ik rond

Om de fijne kneepjes van het ondernemerschap te leren wist ik dat ik hulp nodig had, maar geld om diegene te betalen had ik natuurlijk niet. Op een gegeven moment was voor mij de maat vol en heb ik met angst en beven geld geleend om toch maar in zee te gaan met een businesscoach.

Dat was een gouden stap en had ik jaren eerder moeten doen. Dingen begonnen voor mij te veranderen. Ik zette stappen die ik voorheen niet voor mogelijk hield en mijn praktijk zat binnen 4 maanden helemaal vol.

Mijn succes viel op

Mijn collega’s vroegen mij om hen ook te leren hoe ze meer klanten konden krijgen. Dat heb ik gedaan en ik kwam erachter dat ik dat superleuk vind. Stiekem nog veel leuker dan wat ik in mijn praktijk deed. Dat was het prille begin van mijn huidige bedrijf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik 5 jaar geleden mijn praktijk heb los gelaten en mij voor de volle 100% ben gaan focussen op business coaching.

Ik ben beretrots op wat ik opgebouwd heb en super dankbaar dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Het voelt dan ook als mijn missie om andere coaches & therapeuten te helpen, zodat zij ook hun dromen waar kunnen maken

Heb jij ook behoefte aan meer klanten, zodat je eindelijk eens een keer jezelf een fatsoenlijk salaris kunt uitkeren?

Stuur me gerust een mail op contact@sylviabouwer.nl en ik praat je graag bij over hoe ik dat doe!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Andere bronnen aanboren om nieuwe klanten te krijgen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je