Alles begint en eindigt met een gevoel

door Sylvia Bouwer  - januari 11, 2023

Het is laat, ik lig op de bank terwijl de laatste uren van 2022 wegtikken. De muziek staat hard, zodat Lola (onze bibberende hond) het op raketinslagen lijkende vuurwerk minder hoort. Ik verafschuw deze dierenmishandeling en hoop met heel mijn hart dat volgend jaar het vuurwerk afgeschaft wordt.

Maar goed, over een paar uur zitten we in het nieuwe jaar. Tijdens de kerstvakantie heb ik mijn wensen, dromen en doelen voor 2023 in kaart gebracht. En voor het eerste kwartaal heb ik alvast een plannetje gemaakt om ze te realiseren. Ik droom, visualiseer en breng in kaart. Het was tijdens deze dagen dat ik een inzicht kreeg:

Alles begint en eindigt met een gevoel

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn wensen en dromen hebben onderliggend alles met gevoel te maken. Ik wil ze realiseren omdat ik een bepaald gevoel wil krijgen.

Als je al wat langer mijn nieuwsbrieven leest dan weet je dat het afgelopen jaar een vreemd jaar voor mij was. Ondanks mijn dwalingen voelde ik me wonderbaarlijk goed. Juist dat bracht me op een idee. Dát gevoel ga ik een plek geven op mijn to do-lijstje. Dus geaard, ontspannen en energiek, in plaats van fladderend, druk en bij tijd en wijle behoorlijk uitgeput.

Is dat ook een idee voor jou?

Hoe wil jij je dit jaar voelen? Ontspannen, succesvol (wat dit dan ook maar voor jou mag betekenen), vrij, onafhankelijk, energiek, geaard, comfortabel, gezond, geliefd, gelukkig? Of alles tegelijk of juist helemaal iets anders?

Naast je privé wensen is het heel gezond om ook zakelijke wensen te hebben. Ik kan me voorstellen dat je met je praktijk wilt groeien. Groei geeft een gevoel van onafhankelijkheid, vrijheid en financiële zekerheid.

Hoe kun je er voor zorgen dat jij je zo gaat voelen?

Heb je dat voor jezelf al in kaart gebracht? Neem echt even de tijd om te voelen wat jij in 2022 écht wilt. Ga net zoals ik dromen, visualiseren en opschrijven.

Als je een lijst hebt aangemaakt van hoe jij je het allerliefste wilt voelen, bedenk er dan bij wat je nodig hebt om dat gevoel te laten ontstaan. Welke stappen moet je daarvoor zetten?

Waak er zo voor dat je doelloos 2023 in kukelt. Zonder doel, plan en actie blijft je wens alleen maar een wens. Maak je dromen, doelen en plannen concreet en ga er vervolgens mee aan de slag, zodat je er een heel succesvol jaar van kunt maken.

Mocht je zo’n lijst maken en willen delen, dan hoor ik dat graag van jou. Soms is het alleen al fijn om zoiets op te schrijven.

Natuurlijk mag je me ook om hulp vragen wat je specifieke stappen zouden moeten zijn om jouw doelen te bereiken. Laat het me per omgaande mail weten dan kijk ik gratis en vrijblijvend met je mee.

Ondertussen is het aftellen begonnen en om 12 uur omhels ik mijn lief. Een paar uur later is het stressemmertje (zoals onze hondencoach dit noemt) van Lola eindelijk weer leeg en duik ik mijn bed in. Het nieuwe jaar is begonnen. Ik heb er megaveel zin in!

Goed dat je tot hier hebt gelezen, want ik heb een cadeautje voor je!

Mijn klanten leer ik altijd om in trajecten te werken. Het effect hiervan merken ze al heel snel in de vorm van meer klanten.

Uit ervaring weet ik dat veel coaches en therapeuten in losse sessies werken. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat het voor jou en jouw klant aantrekkelijker is om een traject te verkopen. Precies daarom heb ik al mijn waardevolle en bewezen tips verzameld in mijn nieuwe e-book 'Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject'.

In dit gratis e-book help ik je om:

  1. de meerwaarde van een traject voor jou en jouw klant te zien
  2. een aantrekkelijk traject te creëren
  3. je traject een goede prijs te geven

De belangrijkste voordelen van het werken in trajecten:

  • meer inkomsten per klant
  • de inzet en toewijding van je klant is groter
  • je vergroot de kans op meer en beter resultaat per klant
    klant weet precies wat hij koopt, zodat hij makkelijker en sneller tot aankoop over zal gaan

    Need I say more? Alles wat je moet weten over het werken in trajecten deel ik met je in mijn e-book. Klik op onderstaande knop en krijg toegang tot al deze waardevolle informatie! 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

5 dingen die elke coach zou moeten weten over marketing

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je