7 Vragen om nog meer in je missie te stappen

door Sylvia Bouwer  - mei 22, 2017

7 Antwoorden om je op weg te helpen

 

Heb jij ook wel eens van die momenten dat je ‘het’ even helemaal kwijt bent? Dat je jezelf afvraagt waar je passie is gebleven voor je bedrijf en wat ook alweer je missie is en wat je nu echt leuk vindt?

 

Als je duidelijkheid hebt over wat je missie en je hoogste levensdoel is, dan is DAT het grootste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven. Als je weet wie je bent, waarom je hier bent en hoe je jouw missie kunt leven, dan is dat een hele belangrijke sleutel om gelukkig te worden.

 

Heel veel mensen hebben totaal geen idee wat hun missie is.

 

Als je je missie te pakken hebt dan zul je dat ook merken aan je gevoel. Je zult een gevoel krijgen van enthousiasme, opwinding, je krijgt er energie van en je voelt dat je ECHT leeft.

 

Een achtbaan

Je zielsmissie leven, hoeft niet altijd makkelijk te zijn en ja, … ik weet waarover ik het heb, het kan soms aanvoelen als een achtbaan en soms moet je hard werken om je levensdoel te bereiken. Maar… als we dit te lastig vinden en deze uitdaging dan maar uit de weg gaan, dan verraden we onszelf gigantisch.

 

Jouw missie hoef je trouwens niet per definitie te hebben om er je werk van te maken. Het kan ook zo zijn dat het jouw missie bijvoorbeeld is om een goede moeder te zijn voor je kinderen. Het hoeft niet altijd wat te maken te hebben met geld verdienen. Het kan ook iets zijn wat je na werktijd doet, ’s avonds of in de weekenden.

 

Je missie heeft alles te maken met wie je bent. Jouw missie zorgt ervoor dat je jouw talenten en kwaliteiten gaat gebruiken en verbeteren, zodat je deze kunt delen met de wereld.

 

Leg jezelf eens de volgende vragen voor en beantwoord ze eerlijk. Laat je hart spreken en luister…  de antwoorden zullen vanzelf komen.

 

Vraag jezelf eens:

  1. Ben ik blij met de richting die ik opga in mijn leven?
  2. Ben ik blij met hoe ik mijn tijd doorbreng?
  3. Wat zijn mijn grootste talenten en hoe kan ik deze verder ontwikkelen?
  4. Welk talent kan ik delen met de wereld?
  5. Hoe deel ik dit talent met de wereld?
  6. Hoe kan ik dit talent gebruiken om geld mee te verdienen?
  7. Wat maakt mij het meest gelukkig?

 

Luister goed naar wat je hart je verteld en vertrouw erop dat het de waarheid spreekt.

 

De antwoorden van je hart zullen je helderheid geven over welke richting je op wilt met je bedrijf, zodat je die passie weer gaat voelen en weer met je hele ziel en zaligheid er kunt zijn voor je klanten.

 

Het is ons doel om onze zielsmissie te volgen.

Als jij je ontwikkelt en naar de stem van je hart luistert,

dan zal je missie zich openbaren.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je jouw passie in je bedrijf helemaal kwijt bent? Of wil je graag iets voor jezelf beginnen, maar weet je niet wat je missie is? Kom dan naar de workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’.

 

Lees hier de informatie over ‘Vind jouw POW als vrouw’>>

 

Deze workshop zal je heel veel inzichten geven en je zult met een hoofd en hart vol inspiratie weer naar huis gaan. Ben jij er klaar voor om nog meer in je missie te stappen, zodat je daaromheen een succesvol bedrijf kunt bouwen? Kom dan op donderdag 1 juni ’s middags naar Goor. Om de prijs hoef je het niet te laten, want het kost je slechts € 27,-. Geef je NU op voor deze bijna gratis workshop! Er zijn op dit moment nog slechts 3 plaatsen beschikbaar. Schrijf je dan ook snel in. Dan verwelkom ik je heel graag volgende week in Goor.

 

Lees hier de informatie over ‘Vind jouw POW als vrouw’>>

 

Weet jij al wat jouw missie is? Op welke manier heeft je missie zich geopenbaard aan jou? Wil je me het hieronder in een reactie laten weten?

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie: ‘Van zielsmissie naar business’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe je een klantenmagneet wordt

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je