7 Redenen waarom succes alles met je zielsmissie te maken heeft

door Sylvia Bouwer  - september 15, 2020

Mijn zielsmissie is mijn leidraad in mijn business. Als ik niet vanuit mijn zielsmissie zou ondernemen, zou ik nooit dit pad op gegaan zijn.

Dan zou ik nooit zover gekomen zijn en zou ik niet zo gelukkig zijn als ik nu ben.

En als ik niet vanuit mijn zielsmissie zou ondernemen, zou ik niet zoveel vrouwen geholpen hebben om een dijk van een praktijk op te bouwen en daarmee succesvol te worden.

Mijn zielsmissie heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik jou ook.

Want ook jij hebt een zielsmissie

En ook jij kunt jouw zielsmissie leven.
Als je bewust vanuit jouw zielsmissie gaat ondernemen zal alles lichter worden en kunnen er wonderen ontstaan.

1. Ondernemen vanuit je zielsmissie brengt de juiste klanten op je pad
Als je vanuit je zielsmissie onderneemt, zul je merken dat jouw ideale klanten als vanzelf op jouw pad komen. Hiermee wil ik niet de indruk wekken dat je er verder niets voor hoeft te doen. Nee, het komt je nog steeds niet aanwaaien en je zult nog steeds afgestemde acties moeten doen, maar het gaat allemaal veel makkelijker.

2. Ondernemen vanuit je missie brengt je dichter bij je doelen
Als je goed luistert naar jouw innerlijke drive en daar ook naar handelt, heb je een groter commitment om jouw praktijk te laten groeien. En hoe groter je commitment, hoe makkelijker het is om je (omzet)doelen te behalen.

3. Ondernemen vanuit je missie helpt je om de juiste keuzes en beslissingen te nemen
Doordat je je bewust bent van jouw missie, voel je intuïtief aan welke keuzes je moet maken. Dat maakt dat je makkelijker beslissingen neemt en moeilijke knopen doorhakt

4. Ondernemen vanuit je missie brengt je in de flow
Door jezelf bij alles wat je doet de vraag te stellen of het bijdraagt aan je missie en je succes, kom je in de flow. En daardoor kun je met de stroom mee ‘zwemmen’.

5. Ondernemen vanuit je missie brengt focus in je business
Als jij jouw zielsmissie sterk voelt, kan niks je meer van jouw pad afhalen. Je focus is dan zo sterk dat je in minder tijd meer zal verdienen.

6. Ondernemen vanuit je missie brengt inspiratie, passie en enthousiasme
Als je iets doet waar je hart sneller van gaat kloppen, kun je niet wachten om ’s ochtends aan het werk te gaan. En aan het eind van de dag vind je het dan jammer dat je werkdag voorbij. Zoveel energie krijg je ervan.

7. Ondernemen vanuit je missie geeft je het lef om dingen te doen die je eng vindt
Het zal je helpen om buiten je comfortzone te stappen en dingen te doen die je voorheen eng vond. Maar juist door deze stappen zullen jij en je business groeien.

Je zielsmissie is een ijzersterke basis waaruit je jouw business op kunt bouwen en kunt laten groeien. Hierdoor kun jij echt een verschil maken in de levens van heel veel mensen.

Heb je door dit blog inzichten gekregen? Wil je me het hieronder in een reactie laten weten? Ben heel benieuwd...

Ik wil met alle liefde een keer met je sparren en je tips geven hoe vanuit je zielsmissie kunt ondernemen. Per maand geef ik 4 gratis Doorbraaksessies weg van 30 minuten. Wil je kans maken op zo'n sessie? Vraag deze dan aan op onderstaande button.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat jij je makkelijk afleiden?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je