Wat is de perfecte manier om een waardevol programma te creëren?

5 dingen die elke coach zou moeten weten over marketing

februari 14, 2023

Toen ik op een middag aan tafel zat en mijn dromen in kaart bracht kreeg ik een geweldig idee voor mijn Van Missie naar Business programma. Een programma waar ik al 6 jaar klanten mee help om te groeien. De laatste anderhalf jaar geef ik in dit programma niet alleen mijn kennis door, maar help ik mijn klanten ook om het geleerde toe te passen en niet vast te lopen in de uitvoering.

Ik vroeg me af: wat als ik niet de enige ben die mijn klanten kan helpen, maar ze ook geholpen worden door andere experts? Dat zou geweldig zijn! En zo geschiedde. Inmiddels heb ik een geweldig team samengesteld die mijn klanten met raad en daad bij gaan staan.

Ik ben ervan overtuigd dat niet iedereen een succesvolle ondernemer kan worden, maar met de juiste aanpak en moed om de stappen te zetten, ligt succes in het verschiet.

Om de stappen op de juiste manier te zetten zijn er 5 belangrijke dingen die elke coach zou moeten weten over marketing:


 1. Ken je publiek net zo goed als je beste vriendin 
  Begrijp wie je doelgroep is en wat ze willen, want anders zullen ze nooit weten waarom jij de beste keuze voor hen bent!

 2. Maak een plan en hou je er aan
  Een marketingstrategie is eigenlijk net als wat een kaart is voor een schatzoeker. Zonder die kaart ben je hopeloos verdwaald tussen al jouw concurrenten. Dus stel een plan op en hou je er aan!

 3. Zorg voor jouw online/offline presence
  Zorg dat je jezelf sterk en professioneel neerzet. Zet jezelf in de spotlights, zodat iedereen kan zien dat je super goed bent in dat wat je doet!

 4. Verspreid jouw boodschap als een malle
  Gebruik verschillende marketingkanalen, zoals social media, geef tips en adviezen en laat de wereld weten dat jij er bent. Laat jouw boodschap zich als een lopend vuurtje verspreiden, want hoe meer mensen jouw praktijk kennen, hoe beter!

 5. Analyseer en blijf verbeteren
  Analyseren en verbeteren zijn de sleutelwoorden. Gebruik data en resultaten om te bepalen wat wel en wat niet voor jou werkt. Wees scherp, hou je cijfers in de gaten en blijf altijd verbeteren!


Met deze zaken gaan we aan de slag in het vernieuwde programma ‘Van Missie naar Business’. Omdat deze eerste geüpgrade editie een pilot is lanceer ik het nu voor een super lage prijs. Bij de volgende editie gaat de prijs omhoog.

Met deze 6 getalenteerde experts in mijn team gaan we samen mijn klanten helpen om de praktijk te krijgen waar ze van dromen. Van Missie naar Business is een individueel traject met veel persoonlijke contactmomenten, maar ook gezamenlijke contactmomenten met de andere deelnemers.

Als jij meer impact wilt maken, meer klanten aan wilt trekken en meer omzet wilt realiseren doe dan mee. Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij erin slaagt om jouw boodschap bekend te maken bij het grote publiek en je praktijk te laten groeien als nooit tevoren.

Het wordt een fantastische reis, dat voel ik gewoon!

Klik hier voor info>>

Heb je nog vragen n.a.v. de informatiepagina? Klik hier dan zoomen we even en kan ik al je vragen beantwoorden.

Ik wens je een mooie dag!
Sylvia

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}