Als je het gevoel hebt dat je voor niks specifieks geboren bent

door Sylvia Bouwer  - december 30, 2016

Als je het gevoel hebt dat je voor niks specifieks geboren bent

 

Een heel nieuw jaar ligt voor je. Een jaar waarin ik je heel veel licht, liefde en warmte wens. Wat ik je ook wens is dat je jouw dromen zult realiseren in 2017.

 

Ik ben zelf heel dankbaar voor het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik naast mijn VIPcoaching ook mijn online business ben gestart. Maar zeker ook een jaar vol gezondheid en liefde. Wat heeft een mens nog meer te wensen…

 

Vandaag is het nieuwe maan. En met nieuwe maan is het altijd goed om aan nieuwe dingen te beginnen. Je krijgt dan de energie van het universum mee.
Ik ben vandaag dan ook bezig geweest om mijn doelen en planning voor 2017 helder te krijgen. Dolgraag wil ik mijn wensen voor 2017 realiseren, zodat ik volgend jaar rond deze tijd ook met een voldaan en dankbaar gevoel terug kan kijken op dat jaar.

 

Dat kun jij ook. Stel jezelf een doel voor 2017. Een doel dat jou als mens laat groeien. Kom dan ook daadwerkelijk volgend jaar in actie, elke dag een kleine stap. Vele kleine stapjes maken samen een grote stap. En dan zullen jij en jouw dromen vleugels krijgen. Als je dat doet, dan zul je volgend jaar rond deze tijd versteld staan hoe je leven zich positief heeft ontwikkeld.

 

Hoe wil jij volgend jaar terugkijken op 2017?

Welk gevoel wil je daarbij hebben?

 

Wil je een jaar hebben dat geweldig is geweest, met heel veel plezier met je gezin en in je werk? Een jaar waarin je jouw talenten ten volste hebt kunnen benutten en waarmee je wat betekent hebt voor anderen? Een jaar waarop je terugkijkt met een heel goed gevoel?

 

Of zit je eind 2017 nog steeds in diezelfde baan, waar je al een tijd op bent uitgekeken? Heb je dan nog steeds hetzelfde verlangen als dat je nu hebt om wellicht iets voor jezelf te beginnen, maar omdat je niet wist wat je dan zou willen en bent blijven piekeren hoe je dat aan zou kunnen pakken en door de bomen het bos niet meer zag, heb je uiteindelijk maar helemaal niks gedaan. Met als resultaat dat je niks bent opgeschoten en dan dus net zover bent als nu. Je bent je hoe langer hoe verder klem aan het werken in iets waar je uiteindelijk steeds ongelukkiger van wordt, om uiteindelijk wellicht in een burn out te belanden.

 

Als dat laatste scenario het geval is dan is de eerste vraag die bij mij opkomt: neem jij jezelf wel echt serieus? Laat jij jezelf niet gigantisch in de steek?

 

Wil jij deze situatie voorkomen?
Heb jij de guts om het roer om te gooien?
Wil jij in 2017 echt gaan doen waar jij naar verlangt?
Wil jij echt gaan luisteren naar je gevoel?

 

Ga dan doen wat je echt wilt en kies voor dingen waar je bloed sneller van gaat stromen.

 

Wacht niet met genieten tot je oud en bejaard bent, maar zet nu de stappen om elke dag te genieten van je leven.

 

Als jij er klaar voor bent om je leven naar een hoger level te tillen en bereid bent om met jouw talenten de wereld een beetje mooier te maken, zodat jij zielsgelukkig wordt, dan heb ik voor jou een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe JIJ. Op zaterdag 14 januari geef ik een ‘bijna gratis’ workshop speciaal voor jou! Voor vrouwen die niet weten in welke richting ze ‘het’ moeten zoeken. Voor jou als je het gevoel hebt dat je niet voor iets specifieks geboren bent.
(Wat wel zo is natuurlijk, maar dat vertel ik je dan wel 😉 )

 

Toch zul je jouw missie moeten vinden als je echt zoveel mensen wilt helpen.

 

Wil jij ook aan jouw toekomst werken in 2017? Kom dan naar deze workshop: Vind jouw POW als vrouw. Kijk hier voor alle informatie. Reserveer vandaag nog je stoel, want er zijn nog maar een paar plekken over.

 

Ik ben heel benieuwd wat jouw doelen zijn voor 2017. Het zou super zijn als je me dat hieronder in een reactie laat weten!

 

Ik wens jou een hele mooie en gezellige jaarwisseling en een meer dan geweldig 2017 toe!!!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Hoe we in 2017 het beste uit onszelf kunnen halen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je