3 Signalen dat je voorbestemd bent voor succes

door Sylvia Bouwer  - augustus 15, 2020

Het hebben van een eigen bedrijf gaat niet altijd over rozen en kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Op de momenten dat het even niet loopt, kan het zijn dat je hoofd met je aan de haal gaat. Je bovenkamer wordt dan één grote warboel en je krijgt gedachten als:

  • Wat ik aan het doen ben om klanten te krijgen, werkt niet
  • Volgens mij ga ik nooit succesvol worden
  • Ik ben niet goed genoeg
  • Wie zit er nou op mij te wachten?

En zo blijf je maar malen en malen totdat je er helemaal mesjokke van wordt. Met als gevolg dat je nóg meer aan jezelf, je eigen kunnen en je bedrijf gaat twijfelen….

Heel begrijpelijk en heel herkenbaar kan ik je zeggen!

Die gedachten zitten je in de weg en misschien heb je wel het gevoel dat ze je tegenhouden om te groeien met je bedrijf. Maar gelukkig hoeft dat helemaal niet zo te zijn.

Die negatieve gedachten kunnen zelfs een signaal zijn dat je helemaal op het juiste pad zit wat betreft het grote succes. Hoe jij vervolgens met die gedachten omgaat, dát maakt het verschil.

3 signalen of je voorbestemd voor succes

1. Je twijfelt of bent bang dat je niet de goede stappen zet

Misschien vind je het raar dat ik dit zeg, maar als je jezelf afvraagt of je wel op het juiste pad zit en je regelmatig bang bent dat het niet gaat lukken, dan ben je juist op weg naar succes!

Het betekent namelijk dat je bezig bent om stappen buiten je comfortzone te zetten. En buiten je comfortzone daar ligt je groei.

Dat angstige gevoel herken ik maar al te goed. Elke keer als ik een nieuwe stap zet buiten mijn comfortzone voelt het precies zo. En als ik degenen moet geloven die mij voor zijn gegaan, dan blijven deze gevoelens altijd komen.

Each level, new devil.

Het voelt eng, onveilig en onzeker. Die gedachten komen van ons ego dat ons wil beschermen als we buiten de gebaande paden treden.

Inmiddels weet ik dat dit gevoel erbij hoort. En ik kan me erdoor laten tegenhouden of…..  me er niet door laten afschrikken, de angst in de ogen kijken en het gewoon doen. Ik kies voor dat laatste. Wat kies jij?

2. Je weet diep van binnen dat je een beter en comfortabeler leven wilt

Dit is jouw aardse missie, om het zo maar even te noemen. Je hebt een doel. Een stip op de horizon. Je weet waar je naar toe aan het werken bent. Als je jouw aardse missie goed voelt dan ben je ‘committed to succes’, zoals ze dat zo mooi in het Engels noemen.

Je hebt dan een grote stap voor op al die coaches en therapeuten die op de een of andere manier vast lijken te zitten in hun eigen wereldje. Ze komen niet in actie. En dus zal alles blijven zoals het is.

Ze voelen zich niet committed en voelen daardoor geen urgentie om hun bedrijf succesvol te maken. Jij wel. En daarom ligt het succes voor jou in het verschiet.

3. Je hebt de wens om succesvol te worden

Wat nou als je ondanks je al twijfels, angsten en onzekerheden tóch die droom hebt om succesvol te worden? Wat nou als jij heel veel mensen kunt helpen met jouw diensten en jouw agenda gevuld is met goed betalende klanten en jij het leven van jouw dromen kunt leven?

Wat nou als je bereid bent om álles te doen wat ervoor nodig is om dat te bereiken?

Ben je daartoe bereid?

Dan zit je op het juiste pad, het pad naar succes.

Zolang jij deze wens hebt en dit avontuur aan wilt blijven gaan, zal het succes 100% zeker op jouw pad komen. Het enige wat je hoeft te doen is focussen op dat succes en alles doen wat ervoor nodig is om succesvol te worden.

Laat je niet van je pad afhalen door je twijfels en angsten. It’s part of the game. 

Uitdagingen horen bij de groei van je praktijk

Wat betekent succes voor jou? Wil je me het hieronder in een reactie laten weten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde signalen? Laat je je daardoor ook nog teveel tegenhouden? Ik wil met alle liefde een keer met je sparren over hoe jij deze uitdagingen de baas kunt worden. Per week geef ik 3 gratis Doorbraaksessies weg van 30 minuten. Wil je kans maken op zo'n sessie? Vraag deze dan aan op onderstaande button.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Deze 4 tips helpen je aan klanten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je